Teu dijudulan..


Pangalaman sim kuring diulem keur ngahadiran pesta kawinan nu mewah di salah sahiji gedong pesta , budak saurang pajabat

Pas nepi ka Lobby biasana aya nu narima tamu sarta aya buku tamu jeung sejenna. Tapi ieu mah lain…di Lobby aya …..2 panto.

🚪Panto 1 aya tulusan “Keur kulawarga lalaki i”

🚪 Panto -2 aya tulisan “Keur kulawarga awewe”

Kuring abus ka panto keur kulawarga lalaki..Leumpang lalaunan digang …ditungtung gang aya 2 panto deui.

🚪Panto -1 aya tulisan “keur tamu lalaki ”

🚪Panto -2 aya tulisan “keur tamu awewe”

Lantaran kuring lalaki nya abus ka panto no 1 . Karek ge sababaraha lengkah manggih deui 2 panto.

🚪Panto -1 aya tulisan: “Keur nu mawa kado ”

🚪Panto -2 aya tulisan : “Keur nu teu mawa kado”.

Kuring abus kanu no 2 , da teu mawa kado. Sarua karek ge sabaraha lengkah aya 2 panto deui.

Ngahuleng heula…. Iraha nepi ka tempat panganten?

🚪Panto 1 aya tulusan : “Keur nu mawa amplop”

🚪Panto 2 aya tulisan : “Keur nu teu mawa amplop”.

(Kuring ngomong dina hate : .. “Syukur, aya oge ruangan keur nu teu mawa amplop,bijaksana nu boga hajat teh”). Nya kuring abus ka no 2…

Terus kuring leumpang sababaraha lengkah…..sihoreng…..Kuring geus aya di ..luar di jalan raya !!! BEDUULL………

eeeh dijalan aya oge plang” ” JIG GANCANG BALIK …..NA TEU ERA ONDANGAN modalna ngan BATIK ” ????

Pos ini dipublikasikan di Serbaneka. Tandai permalink.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s